Nieuws

Informatieavond VEENstroom



 

 

Nederlandse innovatie maakt zonnestroom voor VvE’s met gedeelde daken (flats en appartementen) rendabel, makkelijk én flexibel.

Informatieavond VEENstroom: zonnestroom voor VvE’s Veendam en Wildervank met Herman de Zonnestroomverdeler

ZONNEPANELEN - Eindelijk is het voor bewoners van appartementencomplexen ook makkelijk en rendabel om te verduurzamen met zonnepanelen. Dankzij een nieuwe Nederlandse uitvinding, Herman de Zonnestroomverdeler, kan de zonnestroom van een gezamenlijk zonnepanelenveld nu verdeeld worden over de aangesloten appartementen.
VEENstroom organiseert op donderdagavond 12 februari aanstaande een informatieavond over de mogelijkheden voor VvE’s. De toegang is gratis. Geïnteresseerde VvE’s kunnen zich aanmelden via info@veenstroom.nl.

Over Herman de Zonnestroomverdeler
Herman de Zonnestroomverdeler verdeelt de zonnestroom van een zonnepanelenveld op een gedeeld dak met één omvormer áchter de meter over de aangesloten woningen. Doordat iedere aansluiting de opgewekte zonnestroom individueel teruglevert aan het net, salderen bewoners tegen het hoogst mogelijke tarief. Met de slimme, internet gestuurde software van Herman hebben huiseigenaren of verhuurders de verdeling van de stroom bovendien zelf in de hand. LENS is de enige aanbieder van Herman de Zonnestroomverdeler.

Herman de Zonnestroomverdeler is een uitvinding van het Amsterdamse bedrijf LENS b.v. dat hiervoor in 2013 de prestigieuze Rabobank Herman Wijffels Innovatieprijs ontving. Inmiddels zijn er tientallen VvE’s en woningcorporaties die gebruik maken van de stroomverdeler.