Nieuws

Fotowedstrijd Kerstmarkt Veendam



20131221_Kerstmarkt_en_Moonlightshopping_IMG_3935.JPG
Archieffoto

FOTOWEDSTRIJD - De organisatie van de Kerstmarkt in Veendam wil het publiek oproepen om op zaterdag 20 en zondag 21 december hun mooiste foto’s te delen op social media en te mailen naar info@promotieveenkolonien.nl. Een selectie van de foto’s zal in de toekomst gebruikt worden ter promotie van de kerstmarkt en de maker van de mooiste foto ontvangt een VVV bon ter waarde van €50.- . De winnaar zal in 2015 bekend gemaakt worden door VVV Veenkoloniën.

Foto tip
Er zullen gedurende het hele kerstmarkt-weekend diverse activiteiten en optredens plaatsvinden. En met een sfeervolle kerstmarkt met méér dan 50 kramen, een levende kerststal en de nostalgische stadstram heeft het publiek al genoeg potentieel leuke fotomomenten.

De organisatie wil toch vooral ook als foto tip de intocht van de Kerstman op de Kerstmarkt meegeven. De Kerstman zal zaterdag 20 dec om 16.50 vanaf stationsrestauratie het Perron in zijn arrenslee vertrekken onder begeleiding van jongens en meisjes die met hun eigen lichtjes mee mogen lopen.  De hele stoet zal via het Museumplein lopen en om 17.30 op Veenlustplein/Raadhuisplein officieel ontvangen wordt door Loco-burgemeester Schmaal en het aanwezige publiek. Voor verdere informatie zie www.veenkolonien.groningen.nl .