Regio

Vorstelijke diner met als thema Koning Willem I
in Hotel Resuarant Landgoed Westerlee



WESTERLEE - Op donderdag 6 november a.s. vindt bij Hotel Restaurant Landgoed Westerlee het eerste Vorstelijke diner plaats met als thema Koning Willem I. Als team van Landgoed Westerlee zijn we trots dat we dit gebeuren hebben georganiseerd. Het vindt plaats in het kader van de viering van 200 jaar Koninkrijk en is uniek voor Nederland.
Iedereen is van harte welkom!

Onze speciale aanbieding Vorstelijk Tafelen Oldambt:
Het 4 gangendiner kunnen wij aanbieden voor € 39,50 p.p. (normaal € 42,50 p.p.). Iedere deelnemer krijgt tevens een gratis goodiebox met een waarde van € 50,- met leuke artikelen en diverse kortingsbonnen, een placemat en een gratis entreebewijs voor het Museum Slag bij Heiligerlee.

Programma Vorstelijk Tafelen Oldambt 6 november met thema Koning Willem I:
Gasten worden om 18.00 uur verwelkomd op het Landgoed met een drankje. Er wordt een heerlijk 4 gangendiner geserveerd op basis van een menu uit de tijd van Koning Willem I. Hiervoor worden streek- en seizoenproducten gebruikt zoals Soester knollen van de Kloosterboerderij in Sellingen, die vroeger ook werden geleverd aan Paleis Soestdijk. Verder worden er wijnen geschonken van de noordelijkste Nederlandse wijngaard in Nieuwolda. Er is een korte voordracht met interesante informatie over deze Koning en zijn portret wordt geveild, de opbrengst gaat naar www.museaheiligerlee.nl. Ook kan het boek Vorstelijk Tafelen Nederland worden gekocht, de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel www.restovanharte.nl

Belangstellenden kunnen zich nog aanmelden voor het Vorstelijke diner op 6 november via 0597-433082 of info@landgoedwesterlee.nl.

Voor informatie over de daarop volgende Vorstelijke diners tot en met september 2015 zie www.landgoedwesterlee.nl en klik op de button “Vorstelijk Tafelen”.