Regio

Kindermiddag in De Menterne groot succes!



20141011_kindermiddag_JWG_Muntendam_1.jpg

MUNTENDAM - De week van de opvoeding werd dit jaar gehouden van 6-12 oktober en het thema was ”Ik tel tot tien”. De stichting Jeugdwerkgroep Muntendam doet hier al jaren aan mee en organiseerde in het kader daarvan op woensdag 8 oktober j.l. een kindermiddag in De Menterne te Muntendam. Deze middag was geheel gratis voor leerlingen van de basisscholen en de kinderen mochten een vriendje of vriendinnetje meenemen. Twee grote speeltoestellen stonden die middag in De Menterne opgesteld.  Er stond een grote stormbaan van maar liefst 14 meter en een mega-grote schommel waar wel 15 kinderen tegelijk op konden zwieren en zwaaien. Vooral de mega-schommel vonden de kinderen geweldig en met z'n allen zingen terwijl de schommel heen en weer ging.

De opkomst was groot, er waren ongeveer 90 kinderen die continu in rij stonden te wachten op hun beurt, om meteen weer snel  achteraan te sluiten.

Tussendoor was er een pauze met iets lekkers, waarbij ook toeschouwers niet werden vergeten en daarna konden de kinderen weer verder spelen.

De jeugd op de mega-schommel riep nog: hoger, hoger, maar helaas, het was toch echt afgelopen en ook de stormbaan zakte in. De basischool jeugd heeft zich opperbest vermaakt en we kunnen allen terug kijken op een super leuke middag.

20141011_kindermiddag_JWG_Muntendam_2.jpg