Veendammer Sport
 
     
 

Team cafť de Toeter speelt in de Superleague darts

zondag 27 okt 2013 16:55

DARTEN - Sinds september van dit jaar speelt het team van Café de Toeter in de Superleague darten.

De Superleague is een landelijke competitie onder auspiciën van de NDB (Nederlandse Darts Bond). Het team van café de Toeter komt uit in de Overgangsklasse A. Het team bestaat uit de spelers Kevin Voornhout, Richard Huizinga, Simon Boiten, Freddie de Haan, Stephan Doddema, Fokko de Wit, Stephan Knoop en Leon Steneker. Robert Terschegget is de teamcaptain van team de Toeter.

Tot nu toe heeft het team 3 wedstrijden gespeeld. Op dit moment nemen zij de 4de plaats van de ranglijst in, na 1 overwinning en 2 gelijke spelen.

Omdat het een landelijke competitie is, betekent dit dat er vele topdarters uit Nederland vertegenwoordigd zijn in de verschillende teams. In de laatste thuiswedstrijd was onder andere Co Stompé als speler aanwezig bij de tegenpartij.

Op zaterdag 2 november aanstaande speelt team de Toeter een thuiswedstrijd. De tegenstander zal dan zijn De Rietplas uit Emmen. In dit team zitten onder andere de darters Albertino Essers (voormalig Lakeside deelnemer) en Jan Dekker (huidige nummer 6 van de wereld bij de dartsbond BDO).

De wedstrijd wordt gespeeld in café de Toeter aan het Beneden Westerdiep in Veendam. De eerste wedstrijdpijl zal gegooid worden om 13.00 uur.

Lijkt het u leuk om een keer te komen kijken, u bent van harte welkom in café de Toeter.
Voor meer informatie en een overzicht van komende (thuis)wedstrijden van team de Toeter kunt u terecht in café de Toeter of op de website van de NDB, te weten: www.ndbdarts.nl. 
     

Terug Naar Begin

 

  Persberichten  
     
 


Uw pers-, agendabericht of verslag op parkstadveendam, stuur de informatie naar info@parkstadveendam.nl. Foto's zijn uiteraard ook van harte welkom.